Ahoj! Jsme mladé kreativní studio tvořené týmem nadšených profesionálů. Toužíme dělat design, který ohromí a propojí → Našim cílem je vytvořit synergii mezi značkou, její emoční hodnotou a vizuální podobou. Věříme, že skvělý design dokáže spojit značku s jejími zákazníky tak, že to prostě klape.

Jsme Kreativní Studio →
spojujeme svět skrze design

Spojujeme od roku 2020
Vybrané projekty
Co umíme?
Od konceptu k realizaci až po údržbu. Jsme vaší konečnou zastávkou, která propojuje všechny důležité dovednosti a poskytujeme komplexní služby na míru vašim potřebám.
Brand
Jméno
Logo Design
Brand Identita
Vizuální Identita
Orientační Systémy
Umělecká Direkce
Zaměřujeme se na tvorbu komplexních systému, které zachycují esenci značky vzhledově i pocitově. Výsledkem je brand, který rezonuje a propojuje.
Kreativní design
Ilustrace
Print
Digitální Design
Motion Design
3D Design
Naše tvůrčí schopnosti zapojujeme do návrhu značek i do dílčích prací. Dokážeme vytvářet Ilustrace, 3D design a vše to rozhýbat.
Produkce a Strategie
Fotoprodukce
Videoprodukce
Eventy
Sociální Sítě
Marketing
Kampaně
Foto a Video produkce jsou nedílnou součástí propagace značek, produktů a eventů. Výsledné fotky a videa poté dostaneme mezi lidi přes sociální sítě i tradiční média.
Web
Webdesign
Vývoj
Hosting
Online prostředí je nejpraktičtějším místem, kde se o vás zákazníci mohou dozvědět víc a spojit se s vámi. Zajistíme, aby tu možnost měli a byl to pro ně příjemný zážitek.